Gokkasten & Fruitautomaten

VIP powerlounge gokkasten 

VIP powerlounge gokkasten voor een gratis gokje, of waag de stap en speel voor grote geld prijzen op de vip gokkasten. De VIP powerlounge online gokkasten zijn een tot nu toe een zevental bijzondere gokmachines om op te spelen. Zowel voor de fun als voor echt geld. de VIP gokkasten zijn speciaal ontworpen voor de zogenaamde no limit gokkers. en grenzen kennen deze gokkasten dan ook niet. Voor wie het gratis gokken wel heeft gezien kan overwegen om bij slotpartners een gratis account aan te maken. op deze manier kan je gemakkelijk via bijvoorbeeld ideal of je (mobiele)telefoon echte credits kopen om te gaan spelen op de vip gokkasten voor die ultra hoge vip powerlounge prijzen. Let wel op bij de vip powerlounge gokkasten zijn de minimale inzetten 10 credits (1 euro) per draai. En de maximale inzetten kunnen oplopen tot wel 450 credits (45 euro) per druk. Hier staan dan ook wel extreem hoge prijzen per wincombinatie tegenover. Zo zijn de kansen om bij vip met grootte geldprijzen weg te lopen aanzienlijk groter omdat de vip gokkasten hetzelfde speel gedrag hebben als de reguliere fruitautomaten. Waar je op de casino slotmachines toch al snel op de hogere inzetten moet spelen om een kleine kans te maken op een jackpot. Vallen dit soort prijzen bij vip aan de lopende band gewoon als normaal prijsje.

Giga Burst
Giga Burst

Wederom een tien rollen gokkast te bewonderen bij VIP Powerlounge. De Gigaburst gokkast geeft in het basisspel dat gespeeld wordt op drie rollen al een mooie kans op de top mystery van 2000 punten. daarbij zorgen de Gigaburst symbolen in het 10 rollen topspel voor onverwachte verassingen.

Hell`s Bell`s
Hell`s Bell`s

De Hell's Bell's gokkast is een vrij onberekenbare gokmachine. Deze vip powerlounge drie rollen machine geeft jouw een groot scala aan inzet megelijkheden waarbij de prijzen kunnen oplopen tot 5000 punten per wincombinatie. en elke keer als er drie Hell's Bell's duiveltjes vallen start het bonusspel waar je ook nog 1000 punten kan verdienen.

Jokers Time Deluxe
Jokers Time Deluxe

Vip powerlounge heeft er een tien rollen gokmachine bij. Was er al de Vertigo dan is er nu ook de Jokers time deluxe. je kan nu dus kiezen uit twee totaal verschillende tien rollen no limit vip gokkasten.

Vertigo
Vertigo

De Vertigo is een online vip gokkast die zijn weerga niet kent. maximale inzetten en dus ook maximale prijzen. Dus wie gaat voor groot groter meer laat alle andere gokkasten links liggen en speel je de Vertigo.

Turbospinner XXL
Turbospinner XXL

De VIP Turbospinner hoort bij de spinner gokkasten familie. Alleen is de turbospinner gokkast van vip powerlounge alle andere topspinners de baas als het gaat om prijzen winnen.

Multi Stake
Multi Stake

De Multistake gokkast. Deze versie van vip powerlounge heeft al een intressant drie rollen basisspel waar je al genoeg vermaak vind. Wanneer je dan het vier rollen topspel gaat spelen zijn het aantal winlijnen bij de multistake niet te tellen.

Empire
Empire

Wie opzoek is naar het ultieme vip gokkasten vermaak speelt de vip powerlounge Empire gokkast. bij deze fruitmachine gok je doormiddel van het kop en munt spel en kan je gewonnen credits verzamelen op de spaarbank. een volle fruitladder levert je bij de Empire 1000 credits op.

RandomRunner Ultra
RandomRunner Ultra

Er is geen enkele Random runner gokkast online te vinden als de Random runner ultra van VIP powerlounge. Liefhebbers van de runner fruitautomaten kunnen dat nu combineren met ultra hoge prijzen.

Turbo Mega Jackpot
Turbo Mega Jackpot

Ga voor de hoogste jackpot ooit bij de Turbo mega jackpot gokkast van vip powerlounge. Speel het basisspel met een inzet van 10 credits om vervolgens te starten in het topspel. Waar de 4 rollen met inzet 160 voor grote surprises kunnen zorgen. Helemaal in combinatie met de random mega joker mystery prijzen.

Magic Circle deluxe
Magic Circle deluxe

Magic circle de luxe is één van die Vip gokkasten afgeleid van een echt bestaande. Zoals we inmiddels gewend zijn van vip powerlounge is de hoofdprijs in de buitenste cirkel geen 200 maar 2000 punten waard.

Mega Multitimer
Mega Multitimer

Het spreekt voor zich dat de vip powerlounge uitvoering van de mega multitimer tien keer meer prijzen bevat dan zijn voorganger. Het is dus niet gek dat de mega multitimer eindelijk zijn plekje heeft gekregen tussen de vip gokkasten. 

Golden Oldie deLuxe
Golden Oldie deLuxe

Als er al één bekende gokkast in aanmerking zou komen om tot het Vip Powerlounge gokkasten assortiment te behoren dan is dat de Golden oldie wel. De kenmerkende gokmachine zonder basisspel, Tenzij je inzet 50 op drie rollen tot de basis rekent. Dan is wellicht inzet 200 op 8 rollen wel iets voor jouw. 

Simply Wild
Simply Wild

Zoals we inmiddels wel weten kan het bij de Simply Wild gokkast mede door de wild sterren erg hard gaan. Zeker nu vip Powerlounge van de Simply Wild een echte vip gokkast heeft gemaakt.

Classic VIP
Classic VIP

De Classic, Deze oude klassieker was in zijn begin jaren al een moderne gokkast vergeleken met het andere matriaal. Nu is de Classic door VIP Powerlounge omgetovert tot een echt hoge inzet vip gokkast.