Gokkasten & Fruitautomaten

Gokkasten nieuws

Het laatste gokkasten nieuws met alle ins en outs over de meest recente slots? Dat vind je terug op deze pagina. Dagelijks gaan wij met ons team op zoek naar de beste gokkasten en de spellen die als nieuwste uitgegeven zijn. Veelal proberen we daarbij een release vooraf aan te kondigen, maar er zijn nou eenmaal ontwikkelaars die pas bekendheid uitdragen als een gokkast al gespeeld kan worden. In onze nieuwsitems laten we je direct zien wat je allemaal van een slotmachine kunt verwachten en hoe je bij een online casino kunt spelen.

Nieuws over gokkasten van alle producenten

Wanneer je onderstaand nieuwsoverzicht gaat bekijken zal je zien dat wij dit zo uitgebreid mogelijk gehouden hebben. Gokkasten nieuws van ontwikkelaars als Netent, Microgaming, Play N GO, Endorphina, Betsoft, Amatic, Quickspin, NextGen en Yggdrasil Gaming zal dan ook wekelijks te vinden zijn. Bovendien zullen we je in de nieuwsberichten ook zoveel mogelijk op de hoogte houden van unieke bonussen. Zo ben je niet altijd alleen op de hoogte van de laatste gokkasten, maar ook van het feit hoe je optimaal van gratis geld kunt proberen.

Midas Golden Touch

19-08-2019
Midas Golden Touch

Heb je al eens kennisgemaakt met de gokkast Midas Golden Touch? Je wordt meegenomen naar het sprookje van de koning Midas. Goud en dan de zoektocht naar rijkdom, dat is waar het om draait en daar wil je als speler dan ook vast en zeker alles over te weten komen. Je hebt die kans ook want wij bereiden je graag voor op de mogelijkheden. Zo kun jij kennismaken met alles wat Midas Golden Touch je te bieden heeft, er kan gespeeld worden op bijvoorbeeld 5 rollen en dan met 3 rijen symbolen. Hoe het verder gaat, kom jij te weten als je de gokkast zelf hebt geopend en dan jouw geluk gaat ervaren. Iedere speelronde heb jij weer de kans om wat moois te winnen dus waarom zou je wachten als je ook winst kunt behalen?

Over de Gold Canyon gokkast

17-08-2019
Over de Gold Canyon gokkast

Als je benieuwd bent naar de nieuwste gokkast van Betsoft, dan hebben we goed nieuws voor je. Gold Canyon is namelijk de nieuwste aanwinst van deze spelontwikkelaar en daar kun je snel een gokje op wagen. We leggen je er graag wat meer over uit, dus lees op je gemak door wat de opties zijn en dan kun jij nagaan hoeveel geluk jij hebt op de nieuwe gokkast. Het is in ieder geval de moeite om te spelen. Je hebt in heel snel tempo door wat er allemaal mogelijk is en dat kun jij dan ook maar beter kiezen. Kom daarom maar snel even zitten en lees alles op je gemak door, dan kun jij ook eens zien met welke bedragen jij kunt inzetten en wat je kunt winnen.

Sweet Alchemy, de gokkast

06-08-2019
Gokkast Sweet Alchemy

Als je een gokkast zoekt die bijzonder en interessant is, dan is Sweet Alchemy een goede keuze. Deze is namelijk ontwikkeld door Play’n Go en daar kun jij dan ook flinke prijzen door verdienen. Om te beginnen zal het je opvallen dat je te maken hebt met vallende symbolen en dan zijn er ook nog cluster pays. Alleen dat al is de moeite waard om de gokkast te openen en na te gaan hoe leuk deze speelervaring is. Maar je kunt ook kijken hoe het is om op je mobiel te spelen, want ook dat is met Sweet Alchemy mogelijk. Ga daarom voor jezelf helemaal na wat er allemaal kan zodat jij er het maximale uit weet te halen en daar kun jij deze informatie vast en zeker goed bij gebruiken.

Tips voor op gokkasten

01-08-2019
Tips voor op gokkasten

Het is altijd leuk om te spelen op gokkasten en fruitautomaten, maar je kunt vast en zeker wel wat tips gebruiken. Daarom raden we je aan om dit bericht eens door te nemen en dan kun jij deze tips in de praktijk toepassen. Ze kunnen je zomaar wat geluk brengen en dan kun jij nagaan hoeveel winst je dat op kan leveren. Zo wordt er aandacht besteed aan RNG op de gokkasten, het budget waar je mee speelt, je grenzen, bonussen en uitbetalingen.

Grand Spinn van Netent gelanceerd!

23-07-2019
Grand Spinn gokkast van Netent

Eindelijk is het dan weer zover, Netent heeft een nieuwe gokkast ontwikkeld en daar leggen wij je natuurlijk het één en ander over uit. Het is tijd om eens na te gaan wat de mogelijkheden, kansen en voordelen kunnen zijn voor jou. Er zijn namelijk al veel gokkasten en fruitautomaten ontwikkeld, maar dit is toch weer een bijzondere. Waarom? Daar kom je achter als je dit bericht doorneemt. Zoals je weet heeft Netent altijd mooie gokkasten ontwikkeld en alleen dat al is een reden om het zelf eens te proberen. We verklappen al een beetje, want er zijn maar liefst 3 jackpot waar jij een kans op maakt en dat is toch geweldig? Snel verder lezen en dan je eigen kansen benutten!

?>