Gokkasten & Fruitautomaten

Gokkasten nieuws

Het laatste gokkasten nieuws met alle ins en outs over de meest recente slots? Dat vind je terug op deze pagina. Dagelijks gaan wij met ons team op zoek naar de beste gokkasten en de spellen die als nieuwste uitgegeven zijn. Veelal proberen we daarbij een release vooraf aan te kondigen, maar er zijn nou eenmaal ontwikkelaars die pas bekendheid uitdragen als een gokkast al gespeeld kan worden. In onze nieuwsitems laten we je direct zien wat je allemaal van een slotmachine kunt verwachten en hoe je bij een online casino kunt spelen.

Nieuws over gokkasten van alle producenten

Wanneer je onderstaand nieuwsoverzicht gaat bekijken zal je zien dat wij dit zo uitgebreid mogelijk gehouden hebben. Gokkasten nieuws van ontwikkelaars als Netent, Microgaming, Play N GO, Endorphina, Betsoft, Amatic, Quickspin, NextGen en Yggdrasil Gaming zal dan ook wekelijks te vinden zijn. Bovendien zullen we je in de nieuwsberichten ook zoveel mogelijk op de hoogte houden van unieke bonussen. Zo ben je niet altijd alleen op de hoogte van de laatste gokkasten, maar ook van het feit hoe je optimaal van gratis geld kunt proberen.

Veel geld winnen met gokkasten

17-04-2018
Veel winnen met gokkasten

Er zijn verschillende gokkasten waarbij je erg veel geld kunt verdienen, maar zijn dat voor jou de leukste spellen om een gokje bij te wagen of ga je liever op zoek naar gokkasten die je echt aanspreken vanwege een thema of de symbolen of de features die je worden aangeboden? Er is maar een manier om daar achter te komen en dat is door nu zelf een gokje te wagen en te ontdekken welke gokkasten er voor je klaar staan. Iedere week komen er nieuwe spellen online en daar kun jij dus nu gebruik van maken. Ervaar het zelf en speel mee, want zo ontdek jij welke mooie bedragen er door jou gewonnen kunnen worden. Iedere dag weer is het een spannend moment als je mee gaat draaien.

Wonder Wheel spelen

10-04-2018
Wonder Wheel online spelen

Wonder Wheel is een leuke gokkast die je nu kunt spelen. Je hebt hierbij allereerst te maken met een basisspel. Dit is het eerste spel wat je bij deze gokkast kunt spelen. Als je dat spel hebt gespeeld dan kun je altijd doorgaan naar het vervolgspel. De clubmeter dien je altijd goed in de gaten te houden want hoe beter deze is gevuld, hoe hoger het bedrag is wat je kunt winnen. Ook is er nog de speciale Wonder Wheel feature waar je mee in aanraking kunt komen, alleen de vraag is waar gaat deze je brengen? Er is maar een manier om er achter te komen en dat is door nu zelf een gokje te wagen bij dit spel en dat kan vandaag nog (gratis en voor geld).

Gokkast Ted een groot succes

04-04-2018
Ted slot groot succes

Heb je al kennisgemaakt met de gokkast genaamd Ted? Het is echt een groot succes en steeds meer mensen komen er achter wat de mogelijkheden zijn met dit spel. Ted is een beer die flink kan vloeken en tieren, maar daar geven de spelers kennelijk niets om want het is een spel wat iedere dag weer volop wordt gespeeld. Het is daarom goed om meer over het spel te weten te komen, zodat jij de keuze kunt maken of het ook wat voor jou is. Het spel is gebaseerd op de film Ted, mocht je deze ook nog niet kennen. De moeite waard om eens te kijken. Je hebt nu de kans om hier alles over de gokkast te lezen en dan kun jij zelf een gokje wagen en ontdekken wat het spel je te bieden heeft.

Netent brengt Archangels: Salvation

27-03-2018
Archangel Salvation Netent komt

Netent heeft weer een nieuwe slot aangekondigd met de naam Archangels: Salvation. De slot zal pas op 24 april verschijnen, dus nog een paar weken geduld, helaas. Maar het belooft wel echt wat moois te worden aangezien het de eerste gokkast is met 100 winlijnen. Je hebt bij Archangels: Salvation ook twee aparte hotspots en ook dit zorgt weer voor veel spannende momenten. Het wordt daarom tijd dat jij alvast wat meer te weten komt over het spel. Gelukkig kunnen wij je al een paar dingen laten zien en zo krijg je nog meer zin in het moment dat het spel Archangels: Salvation wordt gelanceerd. Zorg dat je de datum al in de agenda gaat noteren, dan kun jij er namelijk zeker op tijd bij zijn en ontdekken wat jij hier kunt winnen. Bij Netent kun je altijd veel prijzen winnen, dus dat zal bij Archangels: Salvation ook wel zo zijn!

Pick A Fortune Slot

21-03-2018
Pick a Fortune slot

Als jij iemand bent die zich heeft opgegeven als deelnemer voor ontelbare spelshows, terwijl je jezelf alleen maar schreeuwend tegen je TV vindt over de beslissingen die de gelukkige geselecteerde deelnemers maken, dan ga jij gek zijn op Pick A Fortune van Sigma Gaming, aangezien het je de mogelijkheid van je leven biedt. Je zult het warm krijgen als je plaatsneemt op het hoofdpodium onder de felle lichten van de studio, om deel te nemen aan een LA-gebaseerde spelshow. Met opvallende symbolen die zo gedurfd en kleurrijk zijn als je zou verwachten, wordt de snelle actie bijgestaan door een energieke soundtrack die ervoor zal zorgen dat er geen mensen in het publiek in slaap zullen vallen, tijdens jouw vijftien minuten roem. Kies nu voor de Pick a Fortune slot en ontdek zelf wat het spel je allemaal te bieden heeft.

?>