Gokkasten & Fruitautomaten

Fruits4Real is een gehele nieuwe gokkastenlijn die veelbelovend is. Het platform draait op een compleet nieuwe engine wat het speelgenot zeker ten goede komt. Stabiliteit en gebruikersvriendelijkheid staan hoog in het vaandel. Wat Fruits 4 Real op dit moment doet uitstijgen is het aanbod van de zeer populaire multiplayer gokkasten; denk dan aan de Multiplayer maar ook de Twinplayer gokautomaat. Deze zeer populaire gokkasten die hun success al bewezen hebben in de gokhallen en lokale casino`s zijn nu dan eindelijk ook online te spelen.

Het assortiment is nog niet heel erg uitgebreid maar dat heeft dan ook puur en alleen te maken met het feit dat de lijn gloednieuw is. Er zullen spoedig nieuwe sensationele gokkasten aan het assortiment worden toegevoegd, en natuurlijk vindt u de nieuwste spellen direct op deze overzichtspagina terug.

Random Runner
Random Runner

De Random Runner, Hier begon het eigelijk allemaal mee. Deze gokkast zou je kunnen beschouwen als de vader van alle moderne gokkasten.

Magic Circle
Magic Circle

De magic Circle beschikt over een zeer vermakelijk en spannend bonusspel. Hierbij zal telkens de vraag rijzen hoever we deze keer binen in de cirkel kunnen komen om het grote prijzengeld binnen te halen.

Big timer Jackpot
Big timer Jackpot

Bij Fruits 4 Real vinden we ook een heuse jackpot fruitautomaat genaamd Big Timer Jackpot. Deze steeds hoger oplopende jackpot kan gewonnen worden wanneer je het topspel speelt op de hoogste inzet.

Simply Wild
Simply Wild

Één van 's werelds meest populaire online gokkasten is de Simply Wild. Uiteraard mag die dan ook niet ontbreken bij Fruits4Real. Kies zelf aan de hand van je inzet of de beroemde sterren wild zijn of niet.

Jackpot Timer
Jackpot Timer

Laat bij de Jackpot Timer de 8 winmeters vollopen met de diverse inzet mogelijkheden en bijbehorend prijzenschema.

Red Hot Active
Red Hot Active

Deze Fruits 4 Real Red Hot Active online gokkast is een exacte replica van de gokhal versie. Zodra redhotactive actief is zijn de gelijknamige symbolen wild. Deze feature stopt zodra er een duivel symbool in beeld verschijnt.

Multi Player
Multi Player

De Multiplayer gokkast staat niet alleen bekend om het feit dat je in principe op twee gokkasten tegelijk kan gokken. Ook zijn grillige spelverloop heeft al heel wat stof doen opwaaien. Zo kan het bij de multiplayer zijn dat er hele series winnende combinaties achter elkaar vallen.

Twin Player
Twin Player

De Twinplayer gokkast is de overtreffende trap van zijn voorloper de Multi Player. De Twinplayer beschikt over 1 rol meer waardoor er met 2 maal 10 winlijnen gespeeld kan worden. De inzetten zijn dan ook hoger maar de prijzen kunnen dus verdubbelen tegenover de multiplayer gokkast

Sweet 16 player
Sweet 16 player

Speel op 1 sweet 16 player gokkast met direct 16 winlijnen tot je beschikking. Of speel beide Sweet 16 multiplayer gokkasten tegelijk voor 32 lijnen vol winkansen. Tel daar de veelzijdigheid aan inzet mogelijkheden bij op en het feest is compleet.

Super joker
Super joker

Wie op de hoogste inzet speelt kan genieten van 8 rollen die draaien waarbij alles ook nog eens kris kross telt. Zo worden bij de Super Joker gokkast de gelijknamig mystery symbolen wel een echte prijs gever.

Random Flashback
Random Flashback

De Random Flashback  is de opvolger van de Random runner gokkast. Beide gokkasten zorgen er vandaag de dag nog steeds voor dat vele spelers met veel plezier en weinig inzet een gokje kunnen wagen.

Mystic Mysteries
Mystic Mysteries

De Mystic mysteries gokkast oogt al magisch qua kleurzetting. Echter deze gokkast maakt die spel beleving ook nog eens waar. Er mag ook geen twijfel over bestaan dat de mystery symbolen op alle inzet mogelijkheden een zeer belangrijke rol vervullen.

Turboplay Jackpot
Turboplay Jackpot

Nu ook bij Fruits4real die ouwe bekende en nog steeds veel gespeelde Turboplay Jackpot gokkast. deze kast liep nog nooit zo lekker.

Triple Action
Triple Action

De Triple Action gokkast dankt zijn naam natuurlijk aan de drievoudige acties in het topspel. Het triple action symbool heeft bij inzet 15 een dubbelrol. Winsten x3 of drie maal vasthouden, dit geeft spelers qua kansen de overhand.

Steptimer Jackpot
Steptimer Jackpot

De alom gerenomeerde Steptimer gokkast met zijn beroemde inzet 5 of 40 bovenspel, waarbij bij de hoogste inzet er 3 stappen nudges vrij komen. Bij deze gokkast weten we dat het heel snel alle kanten op kan gaan.

Goldlines
Goldlines

Goldlines valt in de catergorie zeer gewild. Geen enkele gokkasten speler kan deze gokautomaat links laten liggen. Met zijn 16 winlijnen in het topspel geeft de enige echte Goldlines gokkast ook zeer goede winstkansen.

Turbo Joker
Turbo Joker

Deze betrekkelijk éénvoudig uitgevoerde gokkast van Fruits4Real maakt het spelen erop juist weer extra leuk en aantrekkelijk. geen moeilijke win combinaties of iets dergelijks, jokers zijn wild maar dat was al duidelijk geworden aan de naam.

Starlight
Starlight

Maarliefst 8 topspel rollen bij deze Starlight gokkast. Ze gaan ook nog eens alle 8 draaien met een betrekkelijk lage inzet. De starlight symbolen zijn wild, de verassing zal groot zijn als er genoeg van op de rollen tevoorschijn komen.

Caribbean Adventure
Caribbean Adventure

1 gokkast met 2 spellen. Speel op de Caribbean Adventure en ga voor de maximale winst van 800 credits per ronde. Met een Mystery prijs en 8 rollen ben je al goed op weg om de schatkist te vinden.

Power Win
Power Win

Twin Express
Twin Express