Gokkasten & Fruitautomaten

Uitbetalingspercentages gokkasten

Uitbetalingpercentages online gokkasten

Veel mensen willen een gokje wagen op gokkasten en fruitautomaten omdat er hoge winstkansen gelden. Eigenlijk winnen de gokkasten op de lange termijn altijd, maar je hebt altijd kans om een mooie prijs te winnen. Een andere naam voor het uitbetalingspercentage is RTP, Return To Player. Het percentage ligt vaak op 94% of hoger. Bij Netent is het zo dat het vaak tussen de 96 en de 98% ligt. Dit is ook één van de redenen dat er zoveel mensen op de Netent gokkasten spelen. De winsten die er behaald kunnen worden zijn erg hoog en het zijn dan ook fikse bedragen.

Percentage vaststellen

Het RTP is een deel van alle inleggen wat bij elkaar wordt opgeteld en dat wordt uitgekeerd aan de spelers. Het is nooit 100%, want een RTP is een theoretisch percentage. Dit wordt bepaald door het geheel van inleglimieten, maar ook door de winstuitkeringen per gevallen combinatie. Het is daarom op iedere gokkast weer anders. Dit maakt het spelen dan ook interessanter, je kunt iedere keer weer nagaan hoeveel kans je hebt. Als je zo min mogelijk risico wil nemen dan kun je een spel kiezen waarbij de uitbetalingskans zo hoog mogelijk is.

Online gokkasten

Voor de online gokkasten geldt dat de Nederlandse Kansspelautoriteit geen zeggenschap heeft over de online gokkasten. De percentages liggen online veel hoger dan bij de offline gokkasten (waarvoor je echt naar het casino toe moet). Online is er namelijk geen personeel nodig om de spelers te helpen en in de gaten te houden. Daarom is online gokken ook erg populair en gaan er vaak enorme bedragen uit. Er zijn echter ook jackpot gokkasten en daarbij zijn de prijzen nog hoger. Daar staat wel tegenover dat je ook met hogere bedragen moet spelen om daar een kans op te maken. De spanning zal dan ook verder toenemen, want wie wil nou niet dat extreem hoge bedrag winnen?

Kansen op winst

Iedere ronde heb je weer kans op een winst op de gokkasten. Ieder speler kan zo vaak een gokje wagen als hij of zij wil, de kansen zijn even groot. Het gaat er om dat je ook weet dat je op mobiele apparaten kunt spelen en dan vergroot je voor jezelf wel de mogelijkheden. Je kunt daardoor namelijk spelen waar en wanneer je maar wilt. Dit zorgt dat je opties breder worden, of dat je thuis bent of op je werk, het maakt niet uit. Het enige wat je nodig hebt is een goede verbinding met internet en de rest gaat vanzelf. Door vaker te spelen op de gokkasten, maak je ook een grotere kans op winst, iedere ronde weer.