Gokkasten & Fruitautomaten

Spelen op nieuwe The Golden Rat gokkast van iSoftBet

Spelen op nieuwe The Golden Rat gokkast van iSoftBet

Het nieuwe spel van iSoftBet heeft de naam The Golden Rat gekregen. Het spel neemt je mee naar het oosten. Je ziet dit al direct terug aan de achtergrond, het speelveld, de symbolen en alle andere grafische elementen. Als je de The Golden Rat gokkast gaat spelen zal je jezelf goed kunnen vermaken. Zowel grafisch als geluidstechnisch zit de The Golden Rat gokkast namelijk goed in elkaar. Je vindt bij de The Golden Rat gokkast een mooie achtergrond terug van een mooie straat in oosterse stijl. In deze straat vind je gezellige en vrolijke mensen terug. Er staan ook gebouwen met rode muren, groene daken, paarse torens en rode lampionnen. Tijdens het spelen van de The Golden Rat gokkast zie je ook overal gouden elementen voorbij komen. Je kunt onder andere op het speelveld gouden elementen zien staan. Als je dit spel gaat spelen zal je op de 5 rollen van het spel mooie symbolen kunnen draaien. Je kunt symbolen draaien als een gouden rat, een gouden leeuw, een gouden draak, trommels, een gouden muntboom en losse gouden munten. Het wordt al snel spannend want de symbolen hebben mooie waardes gekregen van iSoftBet en kunnen dus hoge geldprijzen opleveren. Wij gaan je meer vertellen over dit spel zodat je straks ook zelf aan de slag kunt gaan!

Goede voorbereiding is belangrijk

Voordat we je meer gaan vertellen over het behalen van winsten en de aanwezige extra functies is het belangrijk dat je jezelf gaat voorbereiden. Een goede voorbereiding laat namelijk zien hoe de The Golden Rat gokkast precies gespeeld en bediend kan worden. Het is belangrijk om dit te weten omdat je anders niet weet waar je aan toe bent en wat de bedoeling is. Wij kunnen je alvast vertellen dat de The Golden Rat gokkast maar een minimaal aantal knoppen gekregen heeft. Dat is een groot voordeel want daardoor kun je op een eenvoudige manier een gokje wagen zonder problemen. Alle knoppen die de The Golden Rat gokkast van iSoftBet gekregen heeft vind je terug aan de onderkant van de rollen. Je kunt direct na het laden van de The Golden Rat gokkast beginnen met het plaatsen van een inzet. Dit kan heel eenvoudig met de ‘COIN VALUE’ knop. Met deze knop kun je de inzet verlagen of verhogen. Je moet wel altijd rekening houden met de inzetlimieten die gehanteerd worden. Dat is minimaal €0,25 per draai en maximaal €200 per draai. Dankzij de ruime inzetlimieten is de The Golden Rat gokkast goed bereikbaar voor elke speler. Je kunt met de ronde groene knop waar de witte pijl op staat de rollen laten draaien.

Geldprijzen naar binnen slepen

Jij als speler zal op de rollen van het spel mooie combinaties kunnen draaien. Wanneer een combinatie helemaal compleet is heb je een winst te pakken. Op de 5 rollen van het spel moet je minimaal 3 identieke symbolen op aaneengesloten rollen draaien. Zorg ervoor dat de soortgelijke symbolen niet onderbroken worden door een symbool van een andere soort. Verder is het belangrijk dat de combinatie één van de 25 winlijnen volgt. Dit moet altijd vanaf de meest linkse rol naar rechts. Wil je weten welke combinaties je kunt draaien en welke geldprijzen je hiermee kunt behalen? Open dan gerust de prijzentabel.

Wat je kunt verwachten aan extra functies

Wanneer je de The Golden Rat gokkast gaat spelen kun je ook genieten van extra functies. De extra functies kunnen de kans op winst vergroten en mooie geldprijzen opleveren. Als je de gouden rat als symbool draait heb je het Wild symbool te pakken. Het Wild symbool heeft een vervangende functie en kan alle symboolsoorten vervangen. Je kunt hier dan ook onderbroken combinaties mee laten completeren. Er kunnen ook Scatter symbolen gedraaid worden en deze herken je aan de gouden draak. Met het Scatter symbool kun je free spins winnen en daar kun je de rollen gratis mee laten draaien. Er valt bij de The Golden Rat gokkast dus genoeg te beleven!