Gokkasten & Fruitautomaten

Speel nu The Expendables New Mission Megaways van Stakelogic

Speel nu The Expendables New Mission Megaways van Stakelogic

In het spelaanbod van het online casino kun je sinds 16 mei 2020 de The Expendables New Mission Megaways gokkast tegenkomen. Deze gokkast is voor jou als speler meer dan de moeite waard om te spelen. Dat heeft ook te maken met het feit dat Stakelogic de spel provider is van deze gokkast. Ga je de The Expendables New Mission Megaways gokkast spelen? Dan zal je mee worden genomen naar de wereld van The Expendables. Hier valt er genoeg te beleven en alles draait om vechten. Sylvester Stallone en zijn andere kameraden zullen dan ook niet ontbreken bij de The Expendables New Mission Megaways gokkast. Je kunt de personages als symbolen op de rollen laten draaien en zij hebben ook nog eens hoge waardes gekregen!

Winnen met 117649 winmanieren

Wanneer je met de The Expendables New Mission Megaways gokkast aan de slag gaat, wil je uiteraard geldprijzen naar binnen slepen. Voor jou als speler is het dan ook belangrijk om te weten op welke manier je een winst kunt behalen. Deze gokkast kan een mooie geldprijs opleveren als je op de 6 rollen van het spel een combinatie laat verschijnen. Een combinatie moet altijd uit minimaal 3 symbolen van dezelfde soort bestaan. Het is belangrijk dat een combinatie altijd vanaf de meest linkse rol naar rechts wordt gedraaid en op aaneengesloten rollen verschijnt. Je kunt per rol minimaal 2 symbolen draaien en maximaal 7. Per draai verschilt het aantal symbolen per rol, omdat je de The Expendables New Mission Megaways gokkast speelt met Megaways. Draai je op alle rollen van het spel 7 symbolen? Dan speel je de The Expendables New Mission Megaways gokkast met 117649 winmanieren en daardoor heb je direct veel kans op winst.

Extra functies niet te missen

Tijdens het spelen van de The Expendables New Mission Megaways gokkast kun je al snel genieten van mooie geldprijzen, maar ook valt er genoeg te beleven als het gaat om extra functies. Je kunt bij de The Expendables New Mission Megaways gokkast onder andere een Wild symbool tegenkomen met een vervangende functie. Hij telt als ieder ander symbool, met uitzondering voor het Scatter symbool. Met de Wild kun je zelfs onderbroken combinaties completeren en hij kan ook vermenigvuldigers met zich meebrengen. Daardoor kunnen geldprijzen nog hoger oplopen. Je kunt de The Expendables New Mission Megaways gokkast ook spelen met Scatter symbolen en daar kun je free spins mee winnen. Met de free spins die je ontvangt kun je gratis inzetten plaatsen en zo kun je ook gratis winsten behalen. Dat wil je als speler uiteraard maar al te graag.

Inzetten plaatsen en rollen laten draaien

Voordat je de The Expendables New Mission Megaways gokkast voor de winst kunt gaan spelen zal je een inzet moeten plaatsen. Je kunt een inzet plaatsen met de ‘TOTAL BET’ knop. Er kan minimaal €0,20 per draai geplaatst worden en maximaal €40 per draai. Na het plaatsen van een inzet kun je de rollen laten draaien. Hier heb je de ronde knop voor nodig waar de twee gouden pijlen op staan. Je zal de spanning al snel voelen stijgen als je de rollen laat draaien, omdat je altijd kans maakt op winst. Deze gokkast kan voor de winst gespeeld worden met een RTP van 96,08%.