Gokkasten & Fruitautomaten

Speel nieuwe Ocean’s Treasure gokkast van Netent

Speel nieuwe Ocean’s Treasure gokkast van Netent

Kom je bij het online casino de Ocean’s Treasure gokkast tegen? Sla hem dan zeker niet over. Deze gokkast van Netent is namelijk te interessant om te laten liggen. Als je een gokje gaat wagen op de Ocean’s Treasure gokkast zal je jezelf geen moment vervelen. Het spel is goed in elkaar gezet en heeft voor jou als speler veel te bieden. Als je de Ocean’s Treasure gokkast gaat spelen zal je mee worden genomen naar een oude stad die onder water ligt. Het thema van de Ocean’s Treasure gokkast is goed uitgewerkt met een mooie achtergrond en een bijpassend speelveld. Het spel wordt daardoor al snel heel leuk om te spelen. Als je een gokje gaat wagen kun je genieten van een mooie achtergrond en een bijpassend speelveld. Op de achtergrond van de Ocean’s Treasure gokkast zie je oude gebouwen, slakkenhuizen, octopussen, beelden met lantaarnlichten, waterplanten en nog veel meer. Als je de rollen van het spel laat draaien kun je ook mooie symbolen draaien. De symbolen passen goed in het thema van de Ocean’s Treasure gokkast. Je kunt symbolen draaien als gevulde schatkisten, goudstukken met diamanten, flessenposten, kompassen en nog veel meer. Met de symbolen kun je mooie geldprijzen winnen en dat maakt het voor jou als speler al snel spannend om de rollen te laten draaien!

Hoe werkt Ocean’s Treasure?

Dat je nu zo snel mogelijk de Ocean’s Treasure gokkast wilt gaan spelen begrijpen wij maar al te goed. Je kunt het spel spelen met een minimaal aantal knoppen. Als je de Ocean’s Treasure gokkast geladen hebt krijg je aan de onderkant van het speelveld een minimaal aantal knoppen te zien. Je kunt met de knoppen een inzet plaatsen en de rollen laten draaien. Met de ‘COIN VALUE’ knop kun je een inzet plaatsen. Je bepaald altijd zelf met welke inzet je de Ocean’s Treasure gokkast gaat spelen. De minimale inzet die geplaatst kan worden is €0,15 per draai. Wil je met hogere inzetten spelen? Dan is dat mogelijk tot maximaal €300 per draai. Na het plaatsen van een inzet kun je de rollen laten draaien. Dit kan met de ronde knop waar de grote pijl op staat. Bij elke draai maak je kans op winst dus aan de spanning zal het zeker niet liggen.

Geldprijzen behalen

Jij als speler zal tijdens het spelen van de Ocean’s Treasure gokkast mooie geldprijzen kunnen behalen. Geldprijzen kunnen hoog oplopen en maken de Ocean’s Treasure gokkast zeer spannend om te spelen. Je kunt winsten behalen door op de 5 rollen van het spel combinaties te laten verschijnen. Een combinatie moet altijd 3 of meer symbolen van dezelfde soort laten zien. Dit moet altijd een combinatie zijn die op aaneengesloten rollen gedraaid wordt. Elke combinatie moet altijd vanaf de meest linkse rol naar rechts worden gedraaid. Je speelt de Ocean’s Treasure gokkast met 15 winlijnen en daar moet elke combinatie er één van volgen. Als je een complete combinatie hebt gedraaid zal je een winst uit kunnen laten betalen.

Spelen met de extra functies 

Speel je de Ocean’s Treasure gokkast? Dan kun je ook genieten van extra functies. Je kunt extra functies draaien die de kans op winst kunnen vergroten en ook mooie geldprijzen op kunnen leveren. Eén van de extra functies die de Ocean’s Treasure gokkast gekregen heeft is het Wild symbool. Het Wild symbool heeft een vervangende functie en kan alle symboolsoorten vervangen. Je kunt er zelfs onderbroken combinaties mee laten completeren. Bij de Ocean’s Treasure gokkast kun je ook free spins winnen en dat maakt het al snel interessant. Met de free spins kun je de rollen gratis laten draaien en dan kun je gratis winsten behalen!