Gokkasten & Fruitautomaten

Speel met Playmates in de nieuwe Playboy Gold slot!

Playboy Gold slot

Ten eerste zullen de prachtige dames je in deze 6x10 video slot lokken. Maar dan begin je te spelen en zal het je opvallen dat deze game niet draait om het uiterlijk. Er is echt goud in Playboy Gold! Wanneer de rollen eenmaal beginnen te draaien, heb je amper tijd om naar de aanlokkelijke verleidster op  je scherm te kijken. Je bent op zoek naar Wilds, Scatters en Vermenigvuldigers! Playboy Gold is volgepakt met een aantal van de meest fantastische features die je heftige prijzen kunnen brengen. Om een aantal redenen wil je de Jumbo Blokken zien, wanneer je de rollen laat draaien. Allereerst bevat elk Jumbo Blok een weelderige Playmate. Maar nog belangrijker is dat ieder blok met een prijs komt! Dit kan een Directe Credit Prijs zijn, een Vermenigvuldiger of een aantal Re-spins.

Re-spins & Plakkende Wilds en extra bonus rollen

Wanneer het Jumbo Blok uitbreidt en 4x10 rollen vult, is het tijd voor een re-spin! Je kunt 2 tot 4 re-spins krijgen met een Plakkende Wild op de rollen 1 en 6. Wanneer de Re-spin feature eindigt, worden alle wins toegevoegd aan je account. Kijk uit naar de Scatters! Als je er 3 van deze te pakken krijgt, trigger je de rolbonus. Een rol draait maar een keer, maar kan je inleg tot 100x vermenigvuldigen! Je kunt ook terecht komen op een paar Playmates en een Match Bonus krijgen. Als je eindigt met een sleutel, dan krijg je Gratis Spins. Er zijn zes mooie Playmates, die elk een andere cashprijs vasthouden. Het enige dat je hoeft te doen is kaarten kiezen tot je een matchend paar hebt. Hoe langer je er over doet om 2 kaarten te matchen, hoe meer je prijs zal worden vermenigvuldigd! Plus, je hebt meer tijd om naar de adembenemende dames te kijken.

Gratis Spins met Volle Jumbo Blokken

Meer moois en geld kun je vinden in de Gratis Spins feature. Je krijgt 10 Gratis Spins met een Jumbo Blok in elke spin PLUS Wilds op rollen 1 en 6! Zorg alleen dat je niet wordt afgeleid door de duizelingwekkende dames die je gezelschap houden in deze feature. Grote wins? Check. De meest aantrekkelijke vrouwelijke metgezellen? Check. Gameplay waar je je lange tijd mee kunt vermaken? Check. Alles op het lijstje wordt afgevinkt in Playboy Gold. Dus begin nu met spelen en ontdek zelf wat deze slot jou te brengen heeft. Het gaat een mooie tijd worden als je nu mee gaat doen.