Gokkasten & Fruitautomaten

Red Tiger komt met Cash Ultimate

Red Tiger komt met Cash Ultimate

Zoek bij het online casino ook eens de Cash Ultimate gokkast op als je graag slots van Red Tiger speelt. Als je met de Cash Ultimate gokkast aan de slag gaat zal je kunnen genieten van mooie symbolen. Het spel is met kleurrijke elementen in elkaar gezet en daar wordt je aandacht al snel door getrokken. Als je op dit spel een gokje gaat wagen zal je zien dat Red Tiger gekozen heeft voor 5 rollen. Op elke rol krijg je 4 symbolen te zien en daardoor speel je de Cash Ultimate gokkast met 20 symbolen per draai. Het spel kan worden gespeeld met eerlijke kansen op winst en daardoor zal je jezelf als speler niet vervelen.

Je kunt de Cash Ultimate gokkast gaan spelen met een donkere achtergrond en met fel gekleurde symbolen op de rollen. Er zijn verschillende symbool soorten te vinden bij dit spel. Je draait onder andere BAR symbolen in de kleuren paars, groen en blauw. Daarnaast draai je ook rode zevens, diamanten, gouden bellen, zilveren sterren, citroenen en kersen. Met de symbolen die op de rollen verschijnen kun je mooie prijzen winnen en dat maakt het al snel spannend voor jou als speler.

Spelregels erg eenvoudig

Wanneer je wilt gaan spelen op de Cash Ultimate gokkast moet je goed weten hoe het spel bediend kan worden. Je kunt dit spel bedienen met een minimaal aantal knoppen. Alle knoppen vind je terug aan de onderkant van de rollen. Er is onder andere een ‘STAKE’ knop te zien en hier kun je een inzet mee plaatsen. Je kunt minimaal €0,10 per draai plaatsen en maximaal €10 per draai. Na het plaatsen van een inzet kun je de rollen van het spel laten draaien. Dit kan met de ronde gele knop waar de twee donkere pijlen op te zien zijn. Wie weet heb jij al snel een winst te pakken met de Cash Ultimate gokkast.

Prijzen winnen met 30 winlijnen

Tijdens het spelen op de Cash Ultimate gokkast kun je mooie prijzen winnen door op de rollen complete combinaties te vormen. Een combinatie moet bij dit spel bestaan uit soortgelijke symbolen en dit moeten er minimaal 3 zijn. Het is belangrijk dat elke combinatie één van de 30 winlijnen volgt. Dit moet vanaf de meest linkse rol naar rechts. Als speler moet je er altijd voor zorgen dat elke combinatie op aaneengesloten rollen gedraaid wordt. Je speelt de Cash Ultimate gokkast met een RTP van 94,78% voor de winst.

Extra functies Cash Ultimate

Gokken op de Cash Ultimate gokkast kan ook interessant worden door de extra functies die toe zijn gevoegd. Als je met de Cash Ultimate gokkast aan de slag gaat zal je onder andere Scatter symbolen kunnen draaien. De Scatter symbolen kunnen jou voorzien van prijzen zonder een combinatie te vormen of een winlijn te volgen. Met de Scatter kun je dus al snel in de prijzen vallen. Daarnaast biedt de Cash Ultimate gokkast ook een respins feature aan die je niet wilt missen. Je kunt ook 3x3 symbolen draaien die een hoge waarde met zich meebrengen. Dat maakt het spelen van de Cash Ultimate gokkast nog leuker dan het al is.