Gokkasten & Fruitautomaten

Quickspin lanceert Panthers Reign

Quickspin lanceert Panthers Reign

Besluit je om bij het online casino een gokje te gaan wagen? Dan zal je altijd ervoor kunnen kiezen om de Panthers Reign gokkast te gaan spelen. Je kunt de Panthers Reign gokkast spelen met een mooi thema. Het spel heeft te maken met wilde dieren in een groot natuurgebied. Je komt bij de Panthers Reign gokkast onder andere een zwarte panter tegen en dat trekt al snel je aandacht. Speel je de Panthers Reign gokkast? Dan kun je onder andere genieten van een mooie achtergrond. Op de achtergrond van het spel zal je een mooi bos te zien krijgen. Je ziet hier stenen, planten, bomen, bladeren en een groot water waar de wilde dieren zich in kunnen wassen. Als je dit spel gaat spelen, zal je ook een mooi speelveld tegenkomen. Het speelveld bestaat uit 5 rollen en daar kun je mooie symbolen op laten verschijnen. Draai je de rollen van de Panthers Reign gokkast? Dan kun je symbolen tegenkomen als zwarte panters, apen, lynxen, papegaaien en kikkers. Er kunnen ook gekleurde kaartsymbolen gedraaid worden. Dit spel brengt veel spanning en een hoge kwaliteit met zich mee. Daarom wil je de Panthers Reign gokkast maar al te graag gaan spelen!

Leer hoe je Panthers Reign speelt

Dat je zo snel mogelijk met de Panthers Reign gokkast aan de slag wilt gaan, kunnen wij heel goed begrijpen. Maar voordat je vol enthousiasme dit spel gaat spelen, is het belangrijk dat je het spel goed leert kennen. Je moet goed weten hoe je het spel kunt bedienen. Bij de Panthers Reign gokkast speel je altijd met een minimaal aantal knoppen. Alle knoppen van het spel vind je terug aan de onderkant van de rollen. Met de ‘TOTAL BET’ knop kun je een inzet plaatsen. Je speelt de Panthers Reign gokkast voor minimaal €0,10 per draai en maximaal €100 per draai. Heb je een inzet geplaatst? Dan kun je de rollen van de Panthers Reign gokkast laten draaien, met de oranje knop waar de grote witte pijl op staat. Je maakt bij elke draai kans op winst, dus de spanning zal er al snel inzitten.

Winsten behalen? Dat doe je zo

Om een winst te kunnen behalen met de Panthers Reign gokkast, moet je op de rollen van het spel combinaties laten verschijnen. Een combinatie moet altijd uit soortgelijke symbolen bestaan en dit moeten er minimaal 3 zijn. Het is belangrijk dat je de combinatie altijd op aaneengesloten rollen draait. Dit moet altijd vanaf de meest linkse rol naar rechts. Je speelt de Panthers Reign gokkast met 50 winlijnen en daar moet elke combinatie er één van volgen. Op het moment dat je een complete combinatie hebt gedraaid op de 5 rollen, zal je een winst uit kunnen laten betalen.

Gebruik de aanwezige extra functies

Er zijn een aantal extra functies te vinden bij de Panthers Reign gokkast en dat is voor jou als speler zeker interessant te noemen. Zo kom je bij de Panthers Reign gokkast onder andere een Wild symbool tegen. Je kunt het Wild symbool herkennen aan de krauw van de zwarte panter. Als je het Wild symbool op de rollen laat verschijnen, zal de kans op winst direct vergroot worden. Dat komt omdat het Wild symbool een vervangende functie heeft en alle symboolsoorten kan vervangen. Bij een onderbroken combinatie kan het Wild symbool goed van pas komen. Hij kan dan het verkeerde symboolsoort vervangen, waardoor de onderbroken combinatie gecompleteerd kan worden. Als je dat voor elkaar krijgt zal je alsnog een geldprijs uit kunnen laten betalen. Er zijn bij de Panthers Reign gokkast ook Bonus Scatter symbolen te vinden en daar kun je free spins mee winnen. Met de free spins kun je de rollen gratis laten draaien, waardoor je gratis winsten kunt behalen!