Gokkasten & Fruitautomaten

Play’n Go slot Planet Fortune

Planet Fortune van Play N GO

Bij een slot horen uiteraard mooie symbolen en speciale features. Wat kun jij bij dit spel verwachten? Gratis spins, wilde en uitbreidende megasymbolen en uiteraard meer. Je kunt het allemaal heel goed gebruiken wat je hiermee kunt doen. Probeer ze maar eens in beeld te krijgen en dan zie je precies wat de voordelen zijn. Je kunt de prijzentabel raadplegen en dan zie je welke symbolen je nodig hebt en welke prijzen je dan kunt innen. Ook zie je hoeveel symbolen je nodig hebt, want ook het aantal heeft invloed op de prijs die je kunt verdienen.

Wilds en gratis spins

Het wild symbool bij Planet Fortune verdubbelt als een scatter symbool. Tijdens de reguliere spins is de wild er voor een ronde en vervangt alle andere symbolen. Als er meer dan drie symbolen in één spin zijn, dan zullen er tien gratis spins worden bijgeschreven welke de Robot Revolution feature activeren. Tijdens de revolutie zal je zien dat de Wild symbolen van kleur veranderen naar rood en ze zijn veranderd in wilds die blijven plakken, en bewegen zich een wiel naar links bij elke spin. Elk extra wild symbool tijdens de gratis spins zullen dezelfde kwaliteiten hebben. Een extra spannend moment en daar ga je ook iedere ronde weer van genieten. Door de wilds en gratis spins heb je extra leuke speelmomenten als je nu meespeelt met de Play ’n Go fruitautomaat.

Andere features in Planet Fortune

Een andere feature in Planet Fortune die benoemd mag worden is de “Fast Play” aankondiging die omhoog popt na het stoppen van de middelste spin een aantal keer achter elkaar. Absoluut handig en ook geweldig om te zien als je het spel opent. Nu maar hopen dat je deze snel tegen gaat komen en weet wat jouw voordelen zijn. Alle features maken het spelen van deze slot extra aantrekkelijk.

Wat kies jij?

Planet Fortune zal voor veel mensen een van de favorieten zijn als het over een Play ’n Go slot gaat. De game is erg duidelijk en het neemt niet veel tijd in beslag om te wennen aan de speciale features. Het design is erg dichtbij huis gebleven. De mega symbolen zijn altijd leuk als ze komen en als je geluk hebt en je de eerste drie rijen met deze vult, ben je verzekerd van een win! Dat is nog eens de moeite waard. Planet Fortune van Play’n Go heeft een mooi eigen thema, daarmee kun jij eens een andere slot leren kennen en zelf inzien hoe mooi dat kan zijn! Afwisseling is bij het spelen altijd fijn, dus ook deze slot kun je vanaf nu online spelen en afwisselen met je andere favorieten van Play ’n Go.