Gokkasten & Fruitautomaten

Nu online: Gods of Death van Stakelogic

Nu online: Gods of Death van Stakelogic

Open je het spelaanbod bij het online casino? Dan zal je ongetwijfeld de Gods of Death gokkast tegen kunnen komen. Deze gokkast is te spelen van spel provider Stakelogic en voor jou als speler is de Gods of Death gokkast zeker de moeite waard om op te zoeken. Dat komt omdat je het spel speelt voor hoge geldprijzen en met extra functies. Als je met de Gods of Death gokkast aan de slag gaat, zal je ook al snel kunnen genieten van een spannend thema. Het spel heeft een thema over Egypte en daar heeft Stakelogic een griezelig tintje aan gegeven. Hierdoor zal de adrenaline ook al snel hoog oplopen. Op de achtergrond van het spel krijg je een grote tempel te zien. Je ziet grote muren, farao’s, Bastet, gezichten, stenen, gouden munten, tekeningen en nog veel meer. Als je deze gokkast gaat spelen, zal je ook mooie symbolen op de rollen kunnen draaien. Je kunt symbolen verwachten als farao’s met een griezelige uitstralingen, een kwade Horus, Bastet, krokodillen, draken, mummies en nog veel meer. De symbolen hebben mooie waardes gekregen dus voordat je het weet heb je hier een mooie geldprijs mee te pakken.

Winnen op 5 rollen en 10 winlijnen

Uiteraard wil je zoveel mogelijk geldprijzen winnen als je een gokje gaat wagen op de Gods of Death gokkast. Je moet dan wel goed weten op welke manier je precies een winst kunt behalen. Bij de Gods of Death gokkast kan dat allemaal op een totaal van 5 rollen en 10 winlijnen. Als je de rollen van het spel laat draaien, moet je proberen om zoveel mogelijk combinaties te draaien. Dit moet altijd met minimaal 3 identieke symbolen. Het is belangrijk dat je de combinatie altijd vormt op aaneengesloten rollen. Ze mogen dus niet onderbroken worden door een symbool van een andere soort. Als dat wel gebeurd kun je namelijk geen winst meer behalen. Elke combinatie moet ook altijd één van de 10 winlijnen volgen. Dit moet altijd vanaf de meest linkse rol naar rechts. Het uitbetalingspercentage van de Gods of Death gokkast ligt op 96%.

Wild symbolen en free spins

Als je deze gokkast gaat spelen, zal je ook altijd kunnen genieten van extra functies. Eén van de extra functies is het Scatter symbool. Je kunt het Scatter symbool herkennen aan de rode farao. Met het Scatter symbool kun je free spins winnen. Als je free spins ontvangen hebt, kun je de rollen van de Gods of Death gokkast laten draaien. Dit kan gratis geldprijzen opleveren en dat is uiteraard erg interessant voor jou als speler. Als je met het Scatter symbool een winst behaald zal je ook kunnen rekenen op een mooie geldprijs. Daarnaast kom je bij de Gods of Death gokkast ook Wild symbolen tegen en zij kunnen over de gehele rol expanderen. Wild symbolen hebben een vervangende functie en kunnen alle symboolsoorten vervangen. Ze kunnen zelfs onderbroken combinaties laten completeren, waardoor je alsnog een geldprijs uit kunt laten betalen. 

Inzetten plaatsen

Bij deze gokkast kom je een minimaal aantal knoppen tegen en hier kun je het spel mee bedienen op een eenvoudige manier. Je kunt met het euroteken als symbool een inzet plaatsen. Dit is altijd een inzet naar keuze. Als je een inzet geplaatst hebt, zal je de rollen kunnen laten draaien. Dit kan met de ronde knop waar de twee witte pijlen op staan. Je maakt bij elke draai kans op winst. Het is ook mogelijk om na elke draai de inzet te veranderen. De minimale inzet die je bij de Gods of Death gokkast kunt plaatsen is €0,10 per draai en de maximale inzet is €40 per draai.