Gokkasten & Fruitautomaten

Grand Casanova door Amatic uitgebracht

Grand Casanova door Amatic uitgebracht

Wanneer je bij het online casino een gokje gaat wagen zal je onder andere de Grand Casanova gokkast tegen kunnen komen. Het spel is leuk om te spelen en het thema over Casanova is erg goed in elkaar gezet. Casanova was een echte vrouwen verslinder. Hij kon elke vrouw krijgen die hij maar wilde. Was hij de vrouw beu? Dan ging hij gewoon opzoek naar een ander. Hij kon met zijn mooie ogen en zijn knappe snoet elke vrouw versieren. Je kunt de Grand Casanova gokkast spelen met mooie symbolen op de rollen en daar hoort Casanova zelf uiteraard ook bij. Naast Casanova als symbool kun je ook mooie vrouwen draaien. Zo kom je vrouwen tegen met zwart haar en blond haar. Je kunt ook symbolen draaien als witte tortelduifjes, gouden bloemen, mooie vogels, een mooie grote stad, maskers, bootjes, waaiers en nog veel meer. De symbolen van de Grand Casanova gokkast zien er mooi uit en kunnen ook voor mooie geldprijzen zorgen. Daardoor wordt het ook al snel spannend om de rollen van de Grand Casanova gokkast te laten draaien!

Hoe kan ik Grand Casanova spelen?

Dat je zo snel mogelijk zelf een gokje op de Grand Casanova gokkast wilt wagen snappen wij maar al te goed. Toch moet je nog heel even geduld hebben want eerst willen we je vertellen hoe je het spel precies kunt spelen. Het is allemaal niet erg moeilijk dus je hebt al snel door wat precies de bedoeling is. Je speelt de Grand Casanova gokkast met een minimaal aantal knoppen. Alle knoppen worden weergegeven aan de onderkant van het speelveld. Je kunt met de knoppen dan ook heel eenvoudig een inzet plaatsen en de rollen laten draaien. Na het laden van het spel kun je direct beginnen met het plaatsen van een inzet. Dit kan allemaal met de ‘BET’ knop. Met de min knop kun je de inzet verlagen en met de plus knop kun je de inzet verhogen. Je speelt de Grand Casanova gokkast al voor slechts €0,20 per draai. De maximale inzet die geplaatst kan worden is €100 per draai. Dankzij de ruime inzetlimieten is dit spel goed bereikbaar voor elke speler. Heb je een inzet geplaatst? Dan kun je de rollen van de Grand Casanova gokkast laten draaien. Dit kan met de ronde gouden knop.

Zo schop jij het tot een winst

Voor jou als speler is het belangrijk om te weten hoe je het precies tot een winst kunt schoppen. Je kunt een winst behalen door op de 5 rollen van het spel een combinatie te vormen. Een combinatie moet altijd 3 of meer soortgelijke symbolen laten zien. Het is belangrijk dat de combinatie altijd van links naar rechts wordt gedraaid. Dit moet altijd op aaneengesloten rollen en ook altijd op één van de 20 winlijnen. Elke combinatie moet compleet zijn want anders kun je er geen winst mee behalen. Als je dit spel gaat spelen zal je ook al snel de spanning voelen stijgen want geldprijzen kunnen hoog oplopen. In de prijzentabel kun je terugvinden welke winsten je precies kunt behalen.

Geniet van alle extra functies

Uiteraard heeft Amatic ook een aantal extra functies toe weten te voegen aan de Grand Casanova gokkast. Dat is al snel interessant want met de extra functies kan de kans op winst vergroot worden. Je kunt er ook nog eens mooie geldprijzen mee behalen. Eén van de extra functies die je tegen kunt komen is het Wild symbool. Hij heeft een vervangende functie en kan alle symboolsoorten vervangen. Je kunt ook bonusspins winnen en daar kun je de rollen gratis mee laten draaien. Er valt dus genoeg te beleven tijdens het spelen van de Grand Casanova gokkast!