Gokkasten & Fruitautomaten

Gokkasten uitleg

Gokkasten uitleg

Bij de gokkasten die online gespeeld kunnen worden kom je allerlei symbolen en tekens tegen. Zo heb je de Wild symbolen, dit zijn de jokers. Het is een speciaal symbool en kan het andere symbolen vertegenwoordigen. Ze kunnen zorgen voor een grotere kans op een winnende combinatie, waardoor jij als speler dus een grotere kans hebt om te winnen. Je hebt ook nog multipliers die je tegen kunt komen bij het gokken. Deze hebben ook een speciale uitwerking, als je namelijk met een Wild symbool een winnende combinatie maakt dan worden de winsten met een factor vermenigvuldigd. Hierdoor heb je soms wel twee, drie, of vier keer het bedrag voor een winnende combinatie. Het zijn hele goede symbolen die je graag zoveel als mogelijk in beeld wilt hebben, omdat hierdoor mooie prijzen gewonnen kunnen worden.

Scatter Symbolen

Je hebt een Wild symbool, maar ook een scatter kan niet gemist worden. De meeste gokkasten hebben deze ook. Het komt ook weer heel goed van pas als je winnende combinaties wil maken. Dit is een symbool wat niet perse op de winlijn hoeft te staan om winstgevend te zijn. Ze kunnen namelijk op alle plaatsen in beeld verschijnen. Hoe meer scatters je hebt, hoe hoger de prijs is die je kunt winnen. De scatter heeft vaak als doel om spelers te verrassen met multipliers, Free Spins (een extra draaibeurt zonder kosten) en toegang tot de bonusronden. Ze zijn vaak goed te herkennen en sluiten ook aan bij het thema. Zorg dat je een scatter herkend want hierdoor wordt het gokken nog leuker!

Online spelen

De gokkasten die online worden aangeboden, zijn allemaal erg origineel. Iedere maand komen er nieuwe gokkasten waar jij een gokje mee kunt wagen. Alleen maar leuk om daar ook voor te gaan zitten! Houd het goed in de gaten wanneer er nieuwe gokkasten komen, ze worden vaak aangeboden samen met mooie acties. Hierdoor kun je ze gratis proberen en ontdekken hoeveel geluk jij je hier hebt! Zorg daarom dat jij weet welke aanbieders er allemaal zijn en wat de opties hier zijn. Netent heeft bijvoorbeeld maandelijks nieuwe slots, daar kun jij jouw voordeel mee doen.