Gokkasten & Fruitautomaten

Doel gokkast

Doel van een online gokkast

De gokkasten kennen we allemaal als we aan het casino denken, maar de werkwijze is voor veel mensen nog een raadsel. Je hebt als speler een doel bij he spelen van de gokkasten, je wil namelijk een winnende combinatie maken van de symbolen. Welke symbolen dat zijn, is per gokkast weer anders. Het maakt dus niet uit welke gokkast je gaat kiezen, je doel zal altijd hetzelfde zijn, plezier maken en een winnende combinatie tevoorschijn toveren op de rollen.

Winlijnen

De winlijnen zijn van groot belang bij de gokkasten. Dit is namelijk de lijn waarop je de winnende combinaties gaat maken van symbolen. Bij de klassieke gokkast heb je er maar eentje, dat is de traditionele horizontale winlijn in het midden. Als hierbij de combinatie van symbolen op die ene horizontale lijn ligt, en het zijn de juiste symbolen, dan keert de gokkast je een leuk bedrag uit. Maar je hebt ook de moderne gokkasten en daarbij zijn er veel meer winlijnen. Je hebt daardoor dus veel meer kansen om te winnen en je krijgt dan ook extra geld uitgekeerd.

Bonussen

Je hebt bij de gokkasten verschillende bonussen en symbolen die er voor kunnen zorgen dat je extra hoge bedragen kunt winnen. De gokkasten hebben bijvoorbeeld een wildsymbool en een scattersymbool. Vaak kun je ook een bonus verdienen en daardoor extra in de prijzen vallen. Een wild symbool is een joker, als je deze hebt dan kan deze alle andere symbolen vervangen, vaak met uitzondering ven een scatter. De kans dat je een winnende combinatie maakt is dus veel groter wanneer je ook een Wild hebt. Dan heb je nog een scattersymbool en dat is een andere soort die je tegen kunt komen. Bij de scattersymbolen geldt dat ze niet perse op een wijnlijn hoeven te liggen om wat extra’s te kunnen winnen. De bonus kan op verschillende manieren aan je uit worden gekeerd en kan ook weer per spel wisselend zijn.

Games

Dan zijn er nog de bonusgames en dat zijn de interactieve spelletjes die je kunt spelen bij een gokkast. Je moet eerst de toegang tot een spel verdienen om een bonus te kunnen spelen. Dit kan zijn door een vast aantal punten te verdienen en daarvoor moet je eerst de bonussymbolen verzamelen. Soms kan dat erg snel gaan en voordat je het weet heb je een leuke (extra) prijs gewonnen. Zorg dat je van tevoren meer te weten gaat komen over de gokkasten die je wil proberen. Je kunt bij de spelregels al kijken of dat er bonussen zijn en zo ja hoe dat je hier een kans op kunt maken. Speel daarom snel mee, maar eerst even bekijken welke spellen er zijn en dan een gokje wagen (gratis) en dan voor echt geld.